Om oss

Kommuner (offentlige grøntområder), golfbaner, landskapsarkitekter, anleggsgartner og kirkegårder

Hvem er vi?

Planter på døra

Planter på døra er en del av Crescente AS, som har spesialisert seg på blomsterløk og anlegg av blomsterløk, med kunder som Kommuner (offentlige grøntområder), golfbaner, landskapsarkitekter, anleggsgartner og kirkegårder for det Norske markedet.

Vårt konsept Planter på døra er en norsk nettbutikk spesielt for forbrukere og hobbygartnere. Vi tilbyr våre produkter til forbrukeren i mindre antall som kan sendes i posten, men henting er heller ikke noe problem på vår adresse i Helgeroa. Med vår Nederlandske partner Verver Export, som har vært aktiv innen blomsterløkeksport siden 1957, har vi et meget stort utvalg av knoller, blomsterløk og selvbygg hager i vårt sortiment av beste kvalitet.

Vi har også produkter spesielt for bevaring av insekter. Disse fyller en svært viktig rolle i naturen. De bestøver blomster og planter og sikrer dermed delvis reproduksjonen av floraen. De er en matkilde for fugler og andre dyr. De kjemper mot hverandre og holder på denne måten befolkningen i balanse. 

Kunnskap og kundeservice

Hos Planter på døra har vi bred kunnskap om produktene våre, og vi ønsker at du som besøker vår nettbutikk skal være sikker på at du får den hjelpen du fortjener.

Telefon

+47 948 56 359

Henteadresse

Skjærgårdshagen
Helgeroveien 1005
3294 Helgeroa

E-post

info@planterpadora.no

Instagram